Will Arnett

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Will Arnett.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Will Arnett, 0 öppna brev

Om Will Arnett
Will ArnettWilliam Emerson "Will" Arnett, född 4 maj 1970 i Kanada, är en kanadensisk skådespelare, komiker och röstskådespelare. Han har bland annat varit den mörka rösten som säger "It's not more than you need, just more than you're used to" i det amerikanska bilföretaget GMCs reklamer i flera år och är det fortfarande. När det skulle göras en ny version av Knight Rider blev han ombedd att göra rösten åt bilen Kitt som huvudpersonen kör, men eftersom det är en Ford beslutade han tillsammans med sin agent att han inte skulle ta jobbet då han redan jobbade för GMC. I Sverige är han kanske mest känd som G.O.B i Arrested Development. Will Arnett är sedan den 29 augusti 2003 gift med den amerikanska skådespelaren och komikern Amy Poehler. Den 25 oktober 2008 fick de en son vid namn Archibald "Archie" William Emerson Arnett.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Will Arnett på Kiao

Will Arnett film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Will Arnett

Böcker, filmer och andra produkter Will Arnett,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Kändisar > W > Will Arnett