Lenny Kravitz

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Lenny Kravitz.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Lenny Kravitz, 0 öppna brev

Lenny Kravitz film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Lenny Kravitz

Böcker, filmer och andra produkter Lenny Kravitz,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Lenny Kravitz
Lenny KravitzLeonard "Lenny" Albert Kravitz, född 26 maj 1964 i New York, är en amerikansk sångare, gitarrist och musikproducent inom rock, pop och funk. Han är son till Roxie Roker som är från Bahamas och Sy Kravitz som var en Ukrainsk jude. När han släppte sitt album "Baptism" kom det fram att han hade en tatuering över ryggen där det stod "my heart belongs to jesus christ" ("mitt hjärta tillhör jesus kristus"). Och i en intervju sa han, "I´m half jewish, I´m half black, I look inbetween" ("Jag är halvt jude, jag är halvt svart, jag ser ut som mitt emellan"). Många av hans låtar har ett kristet budskap. Lenny har haft kärleksrelationer med: Lisa Bonet (från The Cosby Show), Madonna, Nicole Kidman, Vanessa Paradis , Kylie Minogue , Adriana Lima och Slash's Snakepit.lenny kravitz var en mycket bra gittarist redan när han var femår fick han gå på en akution
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Lenny Kravitz på Kiao

Kändisar > L > Lenny Kravitz