Reese Witherspoon

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Reese Witherspoon.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Reese Witherspoon, 0 öppna brev

Reese Witherspoon film med Filmer.Kiao Skådespelerska i följande filmer: Cinema Hela blad av film Reese Witherspoon

Böcker, filmer och andra produkter Reese Witherspoon,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Reese Witherspoon
Reese WitherspoonLaura Jeanne Reese Witherspoon, född 22 mars 1976 i Baton Rouge, Louisiana, USA, är en amerikansk skådespelerska. Hon är känd bland annat för Legally Blonde-filmerna och rollen som June Carter Cash i filmen Walk the Line, vilken hon Oscarbelönades för i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll. Witherspoon har spelat i en rad filmer, bland annat American Psycho, Legally Blonde, Sweet Home Alabama och Legally Blonde 2. Hon är känd för sin mångsidighet som skådespelare då hon behärskar roller i både komedier och dramer. När Witherspoon var liten flyttade familjen till Wiesbaden i Tyskland där de stannade fyra år. Därefter återvände de till USA och slog sig ned i Nashville i Tennessee där Reese sedan växte upp. Witherspoon var gift med skådespelaren Ryan Phillippe 5 juni 1999–oktober 2007. De har två barn, födda 1999 och 2003.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Reese Witherspoon på Kiao

Kändisar > R > Reese Witherspoon