Angelina Jolie

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Angelina Jolie.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Angelina Jolie, 0 öppna brev

Om Angelina Jolie
Angelina JolieAngelina Jolie, född Angelina Jolie Voight den 4 juni 1975 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska.
Jolie är dotter till skådespelarna Jon Voight och Marcheline Bertrand. Angelina har även en bror, James Haven. Hon belönades 1999 med en Oscar i kategorin bästa kvinnliga biroll för sin insats i Stulna år och har även vunnit tre Golden Globe Awards, samt två Screen Actors Guild Awards. Hon har även medverkat i Rolling Stones musikvideo Anybody seen my baby.
Jolie är sedan 2005 tillsammans med Brad Pitt. Förutom sina skådespelarinsatser är Jolie mycket engagerad i humanitära insatser för barns rättigheter och i arbete mot krig och svält. Den kambodjanske kungen Norodom Sihamoni var så imponerad av hennes arbete i Kambodja att han gav henne kambodjanskt medborgarskap. Jolie har även adopterat en son från landet.

Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Angelina Jolie på Kiao

Angelina Jolie film med Filmer.Kiao Skådespelerska i följande filmer: Direktör i följande filmer: Cinema Hela blad av film Angelina Jolie

Kändisar > A > Angelina Jolie