Ed Sheeran

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Ed Sheeran.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Ed Sheeran, 0 öppna brev

Om Ed Sheeran
Edward Christopher "Ed" Sheeran, född 17 februari 1991 i Hebden Bridge i England, är en engelsk singer/songwriter. Sheeran har givit ut tre musikalbum, ett under 2010 No.5 Collaborations Project, det andra 2011 med titeln + och det tredje 2014 "x". Han har varit med på en turné som hette Falling empires tour under 2012. Ed Sheeran har gjort låten The A Team. Det högsta den nått upp på Sveriges officiella topplista var plats nummer 20-30. Han har också skrivit låtarna Moments, Little Things, Over Again och 18 till det världskända bandet One Direction. 2013 skrev han låten I See Fire som användes i det officiella soundtracket till filmen Hobbit: Smaugs ödemark. Våren 2014 utannonserades att Sheeran skall ut på en världsomfattande turné. Biljetterna till sverigekonserten, som från början var planerad att hållas på Fryshuset i Stockholm, tog slut på mindre än en minut och konserten flyttades därför till Globen. Sverige-konserten ägde rum den 12 november 2014.
Enligt Wikipedia. ► Ed Sheeran på Kiao

Ed Sheeran film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Ed Sheeran

Böcker, filmer och andra produkter Ed Sheeran,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Kändisar > E > Ed Sheeran