Ed Sheeran

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Ed Sheeran.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Ed Sheeran, 0 öppna brev

Ed Sheeran film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Ed Sheeran

Böcker, filmer och andra produkter Ed Sheeran,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Ed Sheeran
Edward Christopher "Ed" Sheeran, född 17 februari 1991 i Hebden Bridge i England, är en engelsk singer/songwriter. Sheeran har givit ut tre musikalbum, ett under 2010 No.5 Collaborations Project, det andra 2011 med titeln + och det tredje 2014 "x". Han har varit med på en turné som hette Falling empires tour under 2012. Ed Sheeran har gjort låten The A Team. Det högsta den nått upp på Sveriges officiella topplista var plats nummer 20-30. Han har också skrivit låtarna Moments, Little Things, Over Again och 18 till det världskända bandet One Direction. 2013 skrev han låten I See Fire som användes i det officiella soundtracket till filmen Hobbit: Smaugs ödemark. Våren 2014 utannonserades att Sheeran skall ut på en världsomfattande turné. Biljetterna till sverigekonserten, som från början var planerad att hållas på Fryshuset i Stockholm, tog slut på mindre än en minut och konserten flyttades därför till Globen. Sverige-konserten ägde rum den 12 november 2014.
Enligt Wikipedia. ► Ed Sheeran på Kiao

Kändisar > E > Ed Sheeran