Ewan McGregor

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Ewan McGregor.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Ewan McGregor, 0 öppna brev

Ewan McGregor film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Ewan McGregor

Böcker, filmer och andra produkter Ewan McGregor,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Ewan McGregor
Ewan McGregorEwan McGregor, född 31 mars 1971 i Perth, Perth and Kinross, är en brittisk (skotsk) skådespelare och UNICEF-ambassadör. McGregors internationella genombrott kom år 1996 som heroinmissbrukaren Mark Renton i filmen Trainspotting. Hans största roll hittills är den som Obi-Wan Kenobi i de tre senaste Stjärnornas krig-filmerna. McGregor föddes i Perth i Skottland, men växte upp i den närbelägna orten Crieff. Båda hans föräldrar är lärare. Han är gift med Eve Mavrakis sedan 22 juli 1995 och har två döttrar. Tillsammans med Charlie Boorman har han genomfört en motorcykelfärd "jorden runt" som bl.a. tog honom till nomadläger i Mongoliet och genom bergen i Alaska och västra Kanada. McGregor har en av huvudrollerna i Ron Howards filmatisering av Dan Browns roman Änglar och demoner. 2006 blev Ewan tillfrågad som den nya James Bond men avböjde erbjudandet då han ansåg att risken var för stor att bli fackindelad som skådespelare vilket skulle kunna vara svårt att ta sig ut ur.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Ewan McGregor på Kiao

Kändisar > E > Ewan McGregor