Tom Hanks

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Tom Hanks.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Tom Hanks, 0 öppna brev

Tom Hanks film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Direktör i följande filmer: Manusförfattare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Tom Hanks

Böcker, filmer och andra produkter Tom Hanks,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Tom Hanks
Tom HanksThomas ”Tom” Jeffrey Hanks, född 9 juli 1956 i Concord i Kalifornien, är en amerikansk skådespelare, regissör och filmproducent. Han är den ene av de två enda manliga skådespelare någonsin som har spelat i sju filmer där de i varje enskild film fått över 100 miljoner kronor, den andre är Tom Cruise. Tom är på sin fars sida avlägsen släkting till presidenten Abraham Lincoln. Hans mor har portugisiskt påbrå, ursprungligen från Azorerna. Toms föräldrar flyttade runt mycket när han var barn och han fick till exempel vänja sig vid att ständigt börja i nya skolor på nya orter.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Tom Hanks på Kiao

Kändisar > T > Tom Hanks