Brev till Yasmine Garbi

Öppet brev till Jonas Årman för Yasmine Garbi
“Hej Yasmine G från Jonas Å”

fredag 21 april 2017,

Hej Yasmine Garbi!
Jonas Å från Tranemo här, jag ber om ursäkt för att min bekräftelse till dig har dröjt så länge.
Jag har velat skriva även till dig för att berömma dig för din roll i millennium trilogin och även du var helt fantastisk.
Jag har ingen förklaring till varför det låste sig just då, men jag har lärt mig att ni stjärnor vill ha en viss bekräftelse.
Från djupet av mitt hjärta så är du en lika bra skådespelerska som alla andra jag bekräftat.
Här i Tranemo som jag kommer ifrån är det lite kaos just nu, inget allvarligt, men det har varigt ett par konkurser och lite kommunala problem vad jag har hört. Själv jobbar jag för kommunen, men jag är inskriven i LSS som en del andra för jag har en funktionsnedsättning (Asperger Syndrom).
Jag har förstått att många av er inom kändisvärlden har haft det tufft på olika sätt och det känner jag igen hos mig själv.
Jag är ingen bra manusförfattare när det gäller att bara sitta och skriva men däremot sägs det att jag är som ett levande manus och mitt liv har just varigt lite annorlunda det sista.
Hur som helst, jag vet inte hur ni har det och hur ni jobbar idag eller har för projekt på gång men om jag kan bidra med något inom teater eller film så får ni gärna kontakta eller bestämma träff med mig, men helst via något som heter Rougin Kulturproduktion, musik teater film som finns i Tranemo. Jag skickar med min mejladress.
Med mycket vänliga hälsningar från
Jonas i fågelsamhället (Tranemo)


Författare: Jonas Årman

Brev till Yasmine Garbi. Skrivelse 1.

Ingen kommentar på detta brev till Yasmine Garbi


HTML tillåten: <b> <i> <a> :-) ;-) :-( :-| :-o :-S 8-) :-x :-/ :-p XD :DKändisar > Y > Yasmine Garbi > Lettre 1 > skriva