Adam Scott

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Adam Scott.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Adam Scott, 0 öppna brev

Om Adam Scott
Adam ScottAdam Scott, född 16 juli 1980 i Adelaide, Australien, är en professionell golfspelare och en i mängden unga australier som deltar på de stora golftourerna. I mars 2005 var han en av två spelare som var yngre än Tiger Woods som kommit bland de tio bästa i golfens världsranking, den andra spelaren är Sergio Garcia, och anses ha en av de mest lovande karriärerna inom herrarnas golf. Scotts utseende och australiska charm anses ha bidragit till hans popularitet på touren och efterfrågan bland sponsorer. Han ses som Greg Normans tronföljare inom australisk golf, ett intryck som har förstärkts sedan Normans tidigare caddie började att arbeta för Scott 2004. Hans proffskarriär började 2001, hans första hela proffsår, då han vann Europatourens Alfred Dunhill Championship i Johannesburg i Sydafrika. Följande år vann han ytterligare två tävlingar på Europatouren och 2003 vann han Scandinavian Masters och sin första seger på den amerikanska PGA-touren. Nästa seger på PGA-touren kom 2004 i The Players Championship och därefter Booz Allen Classic. Tidigt 2005 vann han Nissan Open och nådde därmed topp tio på golfens världsranking för första gången. 2008 vann han Qatar Masters med en fenomenal 61:a sista dagen. Scott representerade Australien i WGC-World Cup 2002 och var medlem i det internationella laget i Presidents Cup 2003.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Adam Scott på Kiao

Adam Scott film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Adam Scott

Kändisar > A > Adam Scott