Hugh Laurie

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Hugh Laurie.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Hugh Laurie, 0 öppna brev

Hugh Laurie film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Hugh Laurie

Böcker, filmer och andra produkter Hugh Laurie,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Hugh Laurie
Hugh LaurieHugh Laurie, född 11 juni 1959 i Oxford, Oxfordshire, är en brittisk skådespelare, manusförfattare, författare, musiker och komiker. Laurie är idag kanske mest känd från tv-serien House där han spelar huvudrollen som Dr. Gregory House. 2006 och 2007 belönades han med Golden Globe för sin roll i den serien. Tidigare har han medverkat i brittiska tv-serier såsom Jeeves och Wooster och Svarte orm. Han har under lång tid samarbetat med komikern, skådespelaren och författaren Stephen Fry och tillsammans gjorde de för tv i slutet på 1980-talet och den tidigare delen av 1990-talet fyra omgångar av den gemensamma sketchserien A bit of Fry and Laurie. Hugh Laurie har även författat en bok, en thriller The Gun Seller (På svenska Skottpengar). Han har även haft en biroll som kunglig rådgivare i filmen Mannen med järnmasken med bl.a. Leonardo DiCaprio. Laurie är musikaliskt begåvad och kan spela piano, saxofon, munspel, trummor och gitarr, och han sjunger också.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Hugh Laurie på Kiao

Kändisar > H > Hugh Laurie