Scarlett Johansson

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Scarlett Johansson.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Scarlett Johansson, 0 öppna brev

Om Scarlett Johansson
Scarlett JohanssonScarlett I. Johansson, född 22 november 1984 i New York City, New York, är en amerikansk skådespelerska och sångerska. Johansson växte upp tillsammans med sin tvillingbror Hunter i en barnaskara på fyra. Johansson utbildades vid Lee Strasberg Theatre Institute for Young People och arbetade redan som åttaåring som skådespelare. Johansson gjorde scendebut mot Ethan Hawke i pjäsen Sophistry. Johanssons far Karsten Johansson är arkitekt och född i Danmark och hennes mor Melanie Sloan är producent och kommer från en judisk familj i Bronx. Efter att ha medverkat i en film om tonårsgraviditet, Manny & Lo (1996), gick hon vidare till att regisseras av Robert Redford i Mannen som kunde tala med hästar (1998) och sedan göra succé med den kvinnliga huvudrollen i Lost in Translation (2003). Hon har fått priset Hollywood Reporter Young Star Award. År 2004 blev hon parfymmodell för Calvin Klein. År 2006 medverkade Johansson i Bob Dylans musikvideo When The Deal Goes Down i samband med att Dylan släppte sitt nya album Modern Times. Hon har även spelat in skivan Anywhere I Lay My Head, som utgavs i USA den 20 maj 2008. Johansson deltog i Barack Obamas kampanj inför presidentvalet 2008. Hon är gift med Ryan Reynolds.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Scarlett Johansson på Kiao

Scarlett Johansson film med Filmer.Kiao Skådespelerska i följande filmer: Cinema Hela blad av film Scarlett Johansson

Kändisar > S > Scarlett Johansson