Steve Martin

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Steve Martin.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Steve Martin, 0 öppna brev

Om Steve Martin
Steve MartinStephen Glenn "Steve" Martin, född 14 augusti 1945 i Waco i Texas, är en amerikansk skådespelare, komiker, filmproducent, författare, musiker och kompositör.
Martin föddes i Waco i Texas, men flyttade som barn till Kalifornien, där han växte upp i Garden Grove i Orange County.
Martin började som ståuppkomiker. Han hade en olistad roll i Bruce Lee-filmen Tang shan da xiong (1971). Den första officiella rollen i en långfilm var dock i Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1978). Han har varit värd för Saturday Night Live femton gånger.
Martin är medlem i Mensa, en förening för människor med högt IQ.[källa behövs]
Martin var gift med den brittiska skådespelerskan Victoria Tennant från 20 november 1986 till 1994. Den 28 juli 2007 gifte han sig med Anne Stringfield.
Martin hade ett två år långt förhållande med skådespelerskan Anne Heche.
Steve Martin var även nära vän till skådespelaren och komikern John Candy (1950-1994), de har spelat mot varandra i ett flertal filmer.
Martin skrev under en tid en kolumn i tidningen The New Yorker. Dessa finns samlade i hans bok Pure Drivel. Han har även skrivit pjäsen Picasso at the Lapin Agile, två romaner och en självbiografi, samt manus till flera av sina filmer..

Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Steve Martin på Kiao

Steve Martin film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Steve Martin

Kändisar > S > Steve Martin