Estelle Parsons

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Estelle Parsons.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Estelle Parsons, 0 öppna brev

Estelle Parsons film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Estelle Parsons

Böcker, filmer och andra produkter Estelle Parsons,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Estelle Parsons
Estelle Margaret Parsons, född 20 november 1927 i Lynn, Massachusetts, är en amerikansk skådespelerska, verksam inom teater, film och TV. Hon har även verkat som regissör inom teatern. Parsons föddes i Massachusetts och studerade juridik innan hon fick jobb som produktionsassistent vid The Today Show där hon senare avancerade till manusförfattare och producent. I slutet av 1950-talet började hon jobba som teaterskådespelare. Hon filmdebuterade i Ladybug Ladybug (1963) och fyra år senare spelade hon en biroll i Bonnie och Clyde, för vilken hon belönades med en Oscar 1968 för bästa kvinnliga biroll. Hon nominerades igen året därpå för sin roll i Rachel, Rachel. Parsons har även nominerats till flera Tony Awards för sina insatser vid teatern. Hon har också medverkat i ett flertal TV-filmer och TV-serier, bland annat en återkommande roll i TV-serien Roseanne.
Enligt Wikipedia. ► Estelle Parsons på Kiao

Kändisar > E > Estelle Parsons