Jason Statham

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Jason Statham.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Jason Statham, 0 öppna brev

Jason Statham film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Jason Statham

Böcker, filmer och andra produkter Jason Statham,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Jason Statham
Jason StathamJason Statham, (född 26 juli 1967, i Sydenham, London, Storbritannien) är en brittisk skådespelare. Känd för bla Guy Ritchies gangsterfilmer och The Transporter-trilogin. Nu håller han på att spela in filmen 13 som släpps 2010. Efter den kommer The Expendables som med ska vara klar 2010. Statham har fått rollen som Handsome Rob i The Brazilian Job, en uppföljare till The Italian Job som ska var klar 2011. Innan Jason blev skådespelare så jobbade han även bland annat som en klädesmodell och en säljare på svarta marknaden. 1992 så kom han tolva i världsmästerskapen i simhopp. Jason Statham har även bidragit med sin röst i ett par data/tv-spel, Red Faction 2 och Call of Duty.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Jason Statham på Kiao

Kändisar > J > Jason Statham