Rocco Siffredi

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Rocco Siffredi.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Rocco Siffredi, 0 öppna brev

Rocco Siffredi film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Rocco Siffredi

Böcker, filmer och andra produkter Rocco Siffredi,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Om Rocco Siffredi
Rocco Siffredi (eg. Rocco Tano), född 4 maj 1964 i Ortona Mare, Italien. Italiensk skådespelare, regissör och producent av porrfilm. Rocco har medverkat i över 400 porrfilmer sedan karriären tog fart i mitten av 1980-talet, den största delen av dessa med mer eller mindre anala teman. Sitt stora genombrott fick han i början av 1990-talet då han medverkade i några så kallade Buttman-filmer tillsammans med John Stagliano. Rocco Siffredi är en av de absolut mest kända manliga porrskådespelarna, han kallas "the italian stallion". Men han är även känd för att hans porrfilmer brukar vara hårda och han har blivit beskylld för att behandla kvinnorna nedvärderande och illa i filmerna. I juni 2004 meddelade Rocco att han drar sig tillbaka från porrfilmandet, orsaken var familjeskäl. "Mina barn växer upp, och jag kan inte längre bara säga 'Pappa arbetar för att tjäna pengar till familjen.' De vill veta mera," sa han om sina två söner. "Jag kan inte stå för vad jag gör inför dem", sa han. Till en italiensk tidning skall han också ha sagt att "jag är trött på fitta men vad gäller stjärten har jag ännu inte bestämt mig".
Enligt Wikipedia. ► Rocco Siffredi på Kiao

Kändisar > R > Rocco Siffredi