Uma Thurman

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Uma Thurman.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Uma Thurman, 0 öppna brev

Om Uma Thurman
Uma ThurmanUma Karuna Thurman, född 29 april 1970 i Boston, Massachusetts, är en amerikansk skådespelerska. Hon är dotter till Robert Thurman och Nena von Schlebrügge. Modern arbetade tidigare som fotomodell och hade en svensk mor och en tysk far. Uma är kusin till fotbollsspelaren Max von Schlebrügges far. Liksom sin mor, började Uma tidigt som fotomodell men är numera nästan uteslutande skådespelare. Även om hennes namn är polynesiska för kyss så är hon döpt efter den hinduiska bergsgudinnan Parvati som ibland tar sig skepnaden av ljusets gudinna (Uma). Thurman var gift med Gary Oldman 1990-1992 och med Ethan Hawke 1998-2004. Tillsammans med Hawke har hon dottern Maya Ray Thurman-Hawke, född 8 juli 1998, och sonen Roan, född 2002.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Uma Thurman på Kiao

Uma Thurman film med Filmer.Kiao Skådespelerska i följande filmer: Cinema Hela blad av film Uma Thurman

Böcker, filmer och andra produkter Uma Thurman,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Kändisar > U > Uma Thurman