Usher Raymond

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Usher Raymond.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Usher Raymond, 0 öppna brev

Om Usher Raymond
Usher, född som Usher Raymond IV 14 oktober 1978 i Dallas, Texas, är en amerikansk artist som mestadels är verksam som sångare och låtskrivare och främst är känd som "R&B-Prinsen" för sitt arbete och framgångar inom genren med samma namn. Han är även skådespelare, dansare och koreograf, men också affärsman i musikindustrin med det egna skivbolaget US Records. Som entreprenör har han lanserat den kanadensiska tonårsartisten Justin Bieber. Usher började själv sjunga innan tonåren och hans familj flyttade till en större stad för att han skulle få utveckla sin talang. Han gifte sig med Temeka Foster år 2007. De skilde sig två år senare och har sönerna Usher Raymond V och Naviyd Ely Raymond.
Enligt Wikipedia. ► Usher Raymond på Kiao

Usher Raymond film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Usher Raymond

Böcker, filmer och andra produkter Usher Raymond,
eBayletar efter fynd på Ebay!

Kändisar > U > Usher Raymond