Jamie Foxx

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Jamie Foxx.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Jamie Foxx, 0 öppna brev

Jamie Foxx film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Jamie Foxx

Böcker, filmer och andra produkter Jamie Foxx,
eBay

Om Jamie Foxx
Jamie FoxxJamie Foxx, född Eric Marlon Bishop 13 december 1967 i Terrell, Texas, är en amerikansk sångare, skådespelare och ståuppkomiker. Hans roll i filmen Ray (2004) belönades flerfaldigt: med en Oscars för bästa skådespelare; den brittiska filmindustrins BAFTA för bästa skådespelare samt utmärkelsen Golden Globe Award för bästa skådespelare inom musik-komedi. Han har också vunnit en Grammy och givit ut två musikalbum som placerats högt på listan Billboard 200: Unpredictable som toppade listan och Intuition. Sedan år 2007 finns hans namn på en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Jamie Foxx började spela och sjunga som barn och är utbildad musiker. Han har en dotter, Corinne Bishop, som föddes år 1995.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Jamie Foxx på Kiao

Kändisar > J > Jamie Foxx