Afrika Bambaataa

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Afrika Bambaataa.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Afrika Bambaataa, 0 öppna brev

Afrika Bambaataa film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Afrika Bambaataa

Böcker, filmer och andra produkter Afrika Bambaataa,
eBay

Om Afrika Bambaataa
Afrika BambaataaAfrika Bambaataa, född som Kevin Donovan 10 april eller 4 oktober, 1957 eller 1960 (hans födelsedatum är omdiskuterat och han själv kommenterar inte sin ålder), är en amerikansk DJ från södra Bronx, New York, USA. Bambaataa var en mycket viktig person inom utvecklingen av hiphopen under 1970-talet. Han gör musik inom främst hiphop med influenser från drum'n'bass, house, funk, disco och ragga. Bambaataa var en av de stora inom grundande av hiphop i Bronx på 1970-talet. Han deltog i de stora kvartersfester som olagligen arrangerades på gatorna. Man tjuvkopplade ström från gatlamporna att driva sin PA-anläggning med. Bambataa började rappa till sin musik och då särskilt om att gängen på gatorna skulle göra upp i rap battles istället för att slåss och mörda på gatorna. Detta skedde faktiskt till stor del.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Afrika Bambaataa på Kiao

Kändisar > A > Afrika Bambaataa