Rowan Atkinson

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Rowan Atkinson.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Rowan Atkinson, 0 öppna brev

Rowan Atkinson film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Rowan Atkinson

Böcker, filmer och andra produkter Rowan Atkinson,
eBay

Om Rowan Atkinson
Rowan Sebastian Atkinson, född 6 januari 1955 i Consett, County Durham, är en brittisk komiker och skådespelare. Atkinson slog igenom 1979 med Not the Nine O'Clock News (Inte Aktuellt). Hans mest populära rollfigur är Mr. Bean. Han studerade vid Newcastle University innan han gick till Oxford 1975, där han tog en MSc i elektronik, Det var under tiden i Oxford som han fick idén om Mr. Bean då han var med i en av universitetets teatergrupper, här mötte han också filmförfattaren Richard Curtis. Curtis arbetade med komedier och serier. Efter att de träffats blev Atkinson erbjuden stjärnroller i BBC-serier. Hans show på Londons Globe teater var utsåld innan den hade börjat. För sina framträdanden vann han pris för ”årets bästa komediutförande”. Atkinson är sedan 1990 gift med make-up-artisten Sunetra Sastry; de har barnen Benjamin och Lily.
Enligt Wikipedia. ► Rowan Atkinson på Kiao

Kändisar > R > Rowan Atkinson