Benazir Bhutto

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Benazir Bhutto.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Benazir Bhutto, 0 öppna brev

Benazir Bhutto film med Filmer.Kiao Cinema Hela blad av film Benazir Bhutto

Böcker, filmer och andra produkter Benazir Bhutto,
eBay

Om Benazir Bhutto
Benazir Bhutto (urdu: بینظیر بھٹو), född 21 juni 1953 i Karachi, död 27 december 2007 i Rawalpindi, var en pakistansk politiker. Bhutto var Pakistans premiärminister 1988–1990 och 1993–1996 och således den första kvinnliga regeringschefen i ett muslimskt land efter kolonialtiden. Hon avled till följd av ett självmordsattentat mot henne. Benazir Bhutto var dotter till Zulfikar Ali Bhutto och Begum Nusrat Bhutto. Hon hade delvis kurdisk härstamning på mödernet. Hon utbildade sig bland annat vid universitetet i Oxford i Storbritannien. Bhutto möjliggjorde indirekt att talibanerna fick makten i Afghanistan, då Bhutto stödde talibanerna, som hade en fristad i pakistanska koranskolor, mot lokala krigsherrar.
Enligt Wikipedia. ► Benazir Bhutto på Kiao

Kändisar > B > Benazir Bhutto