Jean-Louis Trintignant

Fortfarande ingen bokstav för den personen, kan du vara den första som skriver ett öppet brev på svenska till Jean-Louis Trintignant.

Du kommer att meddelas via e-post svar på ditt brev. Bokstäverna inkludera en e-postadress ogiltig, för många stavfel, förtal eller kommentarer som strider mot lag kommer att raderas.

Jean-Louis Trintignant, 0 öppna brev

Jean-Louis Trintignant film med Filmer.Kiao Skådespelare i följande filmer: Cinema Hela blad av film Jean-Louis Trintignant

Böcker, filmer och andra produkter Jean-Louis Trintignant,
eBay

Om Jean-Louis Trintignant
Jean-Louis TrintignantJean-Louis Trintignant, född 11 december 1930 i Piolenc, Vaucluse, är en fransk skådespelare. Han studerade juridik, men hoppade av studierna och begav sig till Paris för att bli skådespelare. 1951 gjorde han scendebut, sedan han arbetat hårt med att övervinna sin blyghet. Filmdebut 1955. Påföljande år blev han internationellt känd som Brigitte Bardots timide man i filmen Och Gud skapade kvinnan. Hans karriär fick ett avbrott på tre år när han strax därefter inkallades till militärtjänstgöring i Algeriet. Tillbaka i Frankrike började han ånyo en klättring upp till toppen inom filmen och fick en ny stor framgång 1965 i En man och en kvinna. Han belönades med priset som bäste skådespelare vid filmfestivalen i Cannes för sin roll i Z och räknas som en av europeisk films främste skådespelare. Han var en tid gift med skådespelerskan Stéphane Audran.
Enligt Wikipedia.Automatisk bild. ► Jean-Louis Trintignant på Kiao

Kändisar > J > Jean-Louis Trintignant